Web Analytics Made Easy - Statcounter

سایت اینترنتی وزارت دفاع روسیه مورد حمله سایبری قرار گرفت و برای چند ساعت از کار افتاد.

به گزارش برنا، وزارت دفاع روسیه  امروز اعلام کرد که وبسایت رسمی این وزارتخانه هدف حمله سایبری قرار گرفت.

 در گزارش وزارت دفاع روسیه آمده است که سایت این وزارتخانه حدود ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی، هدف حمله "دی داس" (محروم سازی از برقراری با سرور) قرار گرفت و از کار افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ر

این وبسایت پس از چند ساعت تلاش متخصصان دوباره بکار افتاد. 

آخرین بار دو هفته پیش سامانه ویژه گفت و گوی مستقیم ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه با مردم این کشور در هنگام این گفت و گو مورد حمله هکری قرار گرفته بود.

 پوتین رییس جمهوری روسیه تهدیدهای سایبری آمریکا علیه کشورش را نگران کننده دانست و اعلام کرد: آمریکا از همکاری با روسیه در عرصه سایبری و مبارزه با جرایم در این عرصه خودداری کرده است.

به گزارش ایرنا، پوتین به تازگی در گفت و گو با شبکه تلویزیونی ان.بی.سی آمریکا  گفت که امیدوار است که همکاریها با آمریکا در عرصه مبارزه با جرایم سایبری آغاز شود.

پوتین با بیان اینکه روسیه آماده گفت و گو با آمریکا در زمینه امنیت سایبری است، افزود: این آمریکا است که از همکاری با روسیه در این عرصه امتناع کرده است.

وی دست داشتن روسیه و یا هکرهای روس در حملات سایبری در آمریکا را "مضحک" خواند و گفت که آمریکا تاکنون هیچ مدرک و شواهدی برای اثبات اتهام روسیه در این عرصه ارائه نکرده است. 

پوتین یادآورشد که بر اساس اطلاعاتی که در آمریکا منتشر شده است بخش عمده حمله های هکری به کشورهای دیگر از خاک این کشور صورت می گیرد. 

معاون دبیر شورای امنیت روسیه نیز به تازگی اعلام کرد: ۷۵ درصد حملات سایبری به کشورهای مختلف از آمریکا صورت می‌گیرد.

«اولگ خراموف» معاون دبیر شورای امنیت روسیه به هفته نامه روسی آرگیومنتی ایفاکتی گفت: آمریکا و متحدان این کشور، اقدامات تجسسی و مخرب در عرصه فضای مجازی و سایبری کشورهای دیگر را  افزایش می دهند.  

 وی افزود: آنها (آمریکا و متحدانش) از طرف دیگر، روسیه، چین، کره شمالی و ایران را منابع اصلی تهدید سایبری معرفی می کنند. 

 خراموف گفت: آمریکا به این وسیله تصویر رسانه ای ایجاد می کند که هدف آن توجیه هر گونه اقدام از جمله با بکارگیری زور در انظار جامعه جهانی است. 

به گفته معاون دبیر شورای امنیت روسیه، پیامد تشدید رویارویی ها در عرصه اطلاع رسانی، متشنج شدن مناسبات بین المللی و توقف رشد اقتصاد جهانی بر اثر تحریم ها و کاهش اعتماد به روند دیجیتالی کردن (اقتصاد کشورها) است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت دفاع وزارتخانه روسیه ولادیمیر پوتین رییس جمهوری شبکه تلویزیونی خاک شورای امنیت معاون فضای مجازی کره شمالی ایران رسانه جامعه رشد روسیه وزارت دفاع روسیه حمله سایبری وزارت دفاع روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار می‌کند
  • پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • انهدام انبار مهمات ارتش اوکراین به دست روس‌ها
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است